En vardagsvecka!

Allmänt / Permalink / 0
Veckorna rullar som vanligt på otroligt fort och nu är det fredag igen. Just nu sitter jag och väntar på att Chloé ska komma hem, sen ska vi bort till Sophie, Armelle och Emma för att äta ihop och ha en myskväll. Den här veckan har det känts som vardag, vilket varit skönt efter den senaste tidens flängande (inte för att jag klagar på det!). Jag har, förutom skolan, hunnit träna och umgåtts ordentligt med gänget här i Kingston.
 
I tisdags fyllde Chloé 22 år och som roomie hade jag ett ansvar att fixa något fint för henne att vakna upp till, med tanke på hur fint hon fixat när jag fyllde år. Korten kan jag inte ta credd för, men frukt, choklad och levande ljus fick hon. Presenten sparade vi till i onsdags när vi firade med de andra tjejerna.
 
 
I onsdags åt vi middag och kollade på den tredje Hunger Games-filmen och firade Chloés födelsedag med gänget. En kul grej är att vi alla 10 har eller kommer fylla år när vi är här i Kingston. För en gångs skull är jag inte ensam om att fylla år på hösten! Detta var födelsedag 9/10 och nu är det bara Armelle kvar.
 
 
I går hängde jag med det här gänget och vi hade äntligen vår presentation i International Law. Det gick bra och det känns skönt att bli av med den. Vi har haft väldigt kul när vi jobbat med den och jag är så glad att jag har detta gänget i nästan alla mina kurser. Ingen av de andra tjejerna jag umgås med läser ju juridik, så jag är verkligen glad att jag hittat bra vänner i skolan, något som verkligen bidragit till att jag trivts så bra på Queen's.
 
 
Vi hängde i de sprillans nya grupprummen som blev klara i veckan. Några jurister hade redan invigt tavlan och markerat revir. SNAILS står nämligen för Students Not Actually In Law School. Lite fyndigt ändå.
 
 
Eftermiddagens utsikt från min plats i biblioteket. Jag kände att bilden gjorde sig bra när jag ändå pratar om min vardagsvecka, eftersom mycket av min tid faktiskt spenderas här.
 
 
I eftermiddags hann jag också med att dricka kaffe med Eleanor, min härliga australiensiska vän och en av de tjejerna jag träffade första kvällen i Kingston när vi var ett gäng som gick ut tillsammans. Hon är så himla rolig! Eftersom hon lyckades färga sin Harvard t-shirt röd (hon var i Boston innan hon kom till Kingston) så bad hon mig köpa en ny nu när jag var där. Såhär glad blev hon när jag tog med mig den idag!
 
 
 
Nu kom Chloé precis innanför dörren så dags att gå! 
 
Puss & kram!
Till top